Waar u binnen vaak jarenlang kunt genieten van een goede verflaag gaat dat buiten moeilijker. Regen en wind zorgen ervoor dat uw muren, deuren, kozijnen, hekwerken, schuttingen en tuinmeubilair eens aan een nieuwe lik verf toe zijn.

De professionele schilders van MT Schilder- En Spuitwerken zorgen ervoor dat u binnen no-time een fris geschilderd huis heeft. 

 

Gevelschilder en buitenmuren

De vakmannen zorgen voor al het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis. Denk daarbij aan deuren en kozijnen of muren, schuttingen en hekwerk. Gemiddeld is uw huis toe aan een nieuwe lik verf om de acht jaar. Dat komt vooral door de invloed van de zon gecombineerd met regen en wind. Het is zaak om uw huis en alle verfwerkzaamheden goed te onderhouden zodat het niet gaat rotten. Het verfgedeelte dat kunnen onze experts voor u doen! Zo ziet uw huis er fris uit en staat goed in de verf. De specialisten staan altijd voor u klaar voor al uw vragen op het gebied van buitenschilderwerk en binnenschilderwerk.

Onderhoud

Wij bieden je de mogelijkheid om driejaarlijks onderhoud te laten plegen. Zo ziet uw huis er altijd piekfijn uit, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.